Egészség hírek

Optimum Fogászat Budapest: Fogszabályozás felnőtteknek

A fogszabályozás a közhiedelemmel ellentétben nem csak a tökéletesen esztétikus mosoly elérése érdekében kulcsfontosságú, hanem az optimális harapás kialakítása, és a fogak egészségének megőrzése is elsődleges szempont. Szerencsére a fogszabályzó viselése ma már inkább divatos, mint ciki, és felnőtt korban, akár 40-50 évesen is érdemes belevágni, hiszen még ekkor is látványos javulást tudunk elérni, akár teljesen láthatatlan készülékekkel is.

            Az Optimum Fogászatnál a hagyományos fém vagy porcelán fogszabályozók mellett választhat teljesen láthatatlan készüléket is. Persze a fogak torlódásának mértéke nagyban meghatározza, hogy milyen kezelésre lesz szükség, de az In-Ovation L nyelv felöl rögzített fogszabályozóval, vagy számítógép által tervezett átlátszó sínes készülékünkkel teljesen észrevétlen maradhat a fogszabályozás.

            Ha Ön számára is fontos, a precíz, fájdalommentes kezelés, emellett szeretné, hogy a környezete számára láthatatlan maradjon fogszabályozó készüléke, keresse az Optimum Fogászatot, ahol az első ingyenes konzultáció során többet megtudhat esztétikus készülékeinkről, illetve a kezelés menetéről!