Gasztro

Néhány egyszerű smoothie recept

Vitaminpótlás, minden évszakban.

Tovább

herBar

Megnyitott Budapest első fűszerbárja

Tovább

Minőségi gasztronómia, határok nélkül

A hazai gasztronómia legmenőbb fesztiválja idén már túllép az ország határain és a régió legjobb éttermeiből is bemutat néhányat, és vendégül hívja a környező országok sztárséfjeit, hogy mást ne mondjunk, itt lesz a nemrégiben a világ legjobb női séfjének választott Ana Roš, aki Szlovéniából érkezik majd. Az OTP Bank Gourmet Fesztivál május 18-21. között a megszokott helyre, a Millenáris Parkba csalogatja a kulináris kalandorokat, ahol ezúttal a mangalica és az eper kerül majd a figyelem középpontjába.

Tovább

Ilyen lesz az első street food pláza

Készül az ország első street food és gasztroplázája, a Le Garage. Az ipari környezetben megálmodott áruházban többek között étterem, delikátesz, kávézó nyílik, és öt food truck is parkol majd az épületben. Hétvégenként termelői piaccal és különböző tematikus gasztroprogramokkal várják majd az érdeklődőket.

Tovább

Egészséges csábítás: tavaszi zöld smoothie-k az ízek szerelmeseinek

Végre roskadoznak a boltok és piacok pultjai a finomabbnál finomabb zöldségektől és gyümölcsöktől, érdemes hát kihasználni, hogy szinte korlátlanul fogyaszthatjuk a természet ajándékait. Egészítsd ki reggelidet, és indítsd a napot egy ínycsiklandó smoothie-val! Az ötcsillagos Spirit Hotel dietetikusának receptjeivel egész biztosan jól indul a nap.

Tovább

Diétás frissítő és hidegkávé a Starbucksban

Megérkeztek az első hideg frissítők a Starbucks kínálatába, köztük egy teljesen új, hideg eljárással készülő kávéval. A klasszikusokat a macchiato jeges változata képviseli, a gyümölcsösebb italok kedvelőit pedig zöld kávé kivonatot tartalmazó diétás frissítő várja.

Tovább

Ezért kell leszokni a cukros üdítőkről végleg

A szénsavas üdítők legrégebbi változatai a 18. században kezdtek el terjedni, de a valódi áttörést az 1920-as évek hozták, amikor is megjelentek az ital-automaták az amerikai piacon és a boltok elkezdték hat darabos csomagokban árulni a dobozos üdítőket. Mára számos tanulmány kimutatta, hogy rendszeres fogyasztásuk mennyire káros lehet. Év elején sokan tesznek fogadalmat, hogy megpróbálnak egészségesebben élni, ehhez kívánunk segítséget adni.

Tovább

Új mediterrán grill étterem nyílt a Szabadság téren!

Új étterem nyílt a Szabadság téren az egykori Borkakas helyén. Az IBEROSTAR Grand Hotel Budapest épületében helyet foglaló La Parrilla mediterrán grill étterem a spanyol és nemzetközi konyha gourmet fogásaival, közel száz fajta borral, valamint koktélbárral várja majd látogatóit.

Tovább