Bulgária

Információ egy bulgáriai nyaralás megtervezéséhez.

Tovább

herBar

Megnyitott Budapest első fűszerbárja

Tovább

Bőrápolási útmutató tavaszra

A természettel párhuzamosan a tavaszi hónapokban bőrünk is újjáéled éppen, és nagyon fontos, hogy alapos tisztítással, arcradírozással, hidratálással még élettelibbé varázsoljuk. Nem szabad megfeledkezni a fényvédelemről sem: fokozatosan szoktassuk hozzá bőrünket az egyre erősödő napfényhez, a fényvédők alkalmazását pedig már az első tavaszi napsugarak megjelenésekor kezdjük el – javasolja, dr. Kriston Renáta bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos.

Tovább

Vegyük fel a harcot a narancsbőr ellen

A cellulitisz, azaz más néven narancsbőr, a nők többségét érintő jelenség. Legyünk bár karcsúak vagy gömbölydedebbek, a kérdés örök: hogyan léphetünk fel hatékonyan a narancsbőr ellen? Télen elrejthetjük a ruhánk alatt, de mivel ahogy melegszik az idő, mi is egyre többet mutatunk a bőrünkből, többé már nem tehetünk úgy, mintha a narancsbőr nem is létezne. De mit tehetünk ellene?

Tovább

Csobot Adél és Istenes Bence: "Levetetjük gyermekünk őssejtjeit"

Mindketten biztosak voltak, hogy levetetik gyermekük őssejtjeit. Hogy mindez hogyan, milyen körülmények között történik, arról a Czeizel Intézet adott nekik részletes tájékoztatást.

Tovább

Gourmet fesztivál: a gombóctól a nemzetközi csúcsgasztronómiáig

Idén is Gourmet Fesztivál: Magyarország top éttermei, legjobb cukrászdái, borászatai, a hazai gasztronómia aktuális finomságai, és ízelítő a nemzetközi csúcsgasztronómia világából is.

Tovább

Mozgásszervi fájdalomcsillapítás kutatás

Az átlag magyar rengeteg gyógyszert fogyaszt, különösen igaz ez az idősebb korosztályok tagjaira, beszedett tabletták jó része fájdalomcsillapító. Emögött leggyakoribb okként a különböző mozgásszervi megbetegedések és problémák állnak, amelyeket érdemes lenne gyógyszerek helyett más módokon kezelni.

Tovább

Minőségi gasztronómia, határok nélkül

A hazai gasztronómia legmenőbb fesztiválja idén már túllép az ország határain és a régió legjobb éttermeiből is bemutat néhányat, és vendégül hívja a környező országok sztárséfjeit, hogy mást ne mondjunk, itt lesz a nemrégiben a világ legjobb női séfjének választott Ana Roš, aki Szlovéniából érkezik majd. Az OTP Bank Gourmet Fesztivál május 18-21. között a megszokott helyre, a Millenáris Parkba csalogatja a kulináris kalandorokat, ahol ezúttal a mangalica és az eper kerül majd a figyelem középpontjába.

Tovább