Nyaklánc, karkötő, fülbevaló, női karóra, hálós táska, nagyméretű fürdőlepedő, matrac raklapra

A Tchibo webáruház kínálata elég sokszínű.
Nyaklánc, karkötő, fülbevaló, női karóra, hálós táska, nagyméretű fürdőlepedő, matrac raklapra - Tchibo webáruház

A tökéletes megjelenéshez természetesen nem árt néhány kiegészítő sem: a női nyaklánc, a női karkötő és a női fülbevaló szett (3 különböző párral) pedig kiváló együttesként szolgálja a még csinosabb összképet! A ródiummal bevont sárgaréz ékszerek ezüst színe mindenhez passzol, és akár szettben, akár külön-külön is nyugodtan viselhetők. A 45 cm-es nyaklánchoz két medál, egy lemezke, és egy stilizált horgony tartozik, amelyek együtt, de külön is felakaszthatók rá, emellett a hossz szabályozásához egy köztes karika is található rajta. A horgony a karkötőn is visszaköszön egy fix díszítőelem formájában középen. Emellett a 3 pár fülbevaló egyike szintén horgonyt mintáz egy átlátszó köveket, illetve egy sötét betétet tartalmazó pár mellett.

A bőrszíjas női karóra szintén magán viseli a horgonymintát, mégpedig a karcálló ásványi üveggel védett számlap hátterében. A ház, a korona és a tüskezár nemesacélból készült, a világoskék óraszíj pedig krómmentesen cserzett bőrből. A kvarcszerkezettel rendelkező óra ráadásul három bar nyomásig vízálló is, így a vízparton sem kell kifejezetten aggódnunk miatta.

A kék-fehér színű hálós táska szintén hasznos kiegészítője a nyári összeállításoknak, hiszen a tengerész stílusú színkombináció eleve magával hozza a vakáció hangulatát, miközben kényelmesen elférnek benne a nélkülözhetetlen dolgaink akár egy városi sétára indulunk, akár a vízpartra. A horgolt hatású, tiszta pamutból készült táska két hosszú hordozópántjával mindig velünk lehet – és így biztosan lesz helye mindennek!

Akár az XL-es fürdőlepedőt is belegyűrhetjük a fenti táskába, hogy a 200x100 cm-es darabon kényelmesen elterülhessünk a vízparton. A nagy arányban biopamutot tartalmazó fürdőlepedő persze nem csak a strandon ideális kiegészítő – otthon, a kanapén, de akár a szaunában is jól jöhet! A rövidebb oldalain mutatós bojtokkal ellátott, sötétkék alapon fehér csíkokkal díszített darab vidám hangulatot áraszt, akárhol használjuk is!

Az otthoni kényelemhez persze kifejezetten erre szánt megoldásokkal is hozzájárul a heti ajánlat, például a raklapra helyezhető matrac által, amely pontosan illeszkedik a raklapok méretéhez, ezáltal ideális kiegészítő lehet egy ezekből készült ülőalkalmatossághoz. Így nem csak egy kényelmes bútordarabbal gazdagíthatjuk otthonunkat, hanem egy igazán trendivel is egyben, hiszen a raklapok ilyetén felhasználása igazán divatos mostanság. A sötétkék matrac huzata 100% pamut, töltete pedig poliészterből készült. A 7,5 kg-os matracon két fogantyút is találunk, hogy szükség esetén egyszerűen mozgathassuk.

A vadiúj raklap bútorunkhoz, de az évek óta meglévő kanapénkhoz is szuper, nyárias kiegészítő a horgony alakú díszpárna, amely antik hatású, fehér nyomott mintájával és megcsomózott, bézs színű kötelével pillanatok alatt megteremti a tengerpartok nyugodt hangulatát a szobában. A bőrbarát, tiszta pamutból készült huzat ráadásul kellemesen puha, így egy igazi horgonnyal ellentétben ez a díszpárna nyugodtan használható pihenés közben támasztékul a fejünk alá.

Kapcsolódó cikkek

Öltözködési és ruhavásárlási tanácsok nőknek

Öltözködési és ruhavásárlási tanácsok nőknek

Nőknek szóló öltözködési és ruhavásárlási tippek következnek.

Kate Middleton

Kate Middleton legszebb fehérruhás szettjei

Hollywoodban is tudnak öltözködni. Most Kate Middleton szettjeit mutatjuk be.

Női ruhák a Tchibo webáruházból

Etno stílusú ruhák között válogattunk

A kényelem a legfontosabb egy ruhánál.