Díszpárnahuzat, üveg teáskanna, relaxációs párna, fürdőlepedő – Tchibo webáruház

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Díszpárnahuzat, üveg teáskanna, relaxációs párna, fürdőlepedő – Tchibo webáruház

A nappaliba és a hálószobába is kellemes hangulatot csempészhetünk a 3 darabból álló díszpárnahuzat szettel. Az egyik huzat ráadásul kifordítható: ez a darab egyszínű szürke vagy szürke kockás megjelenésű is lehet, kontrasztszínű kéderrel. A másik két huzat közül az egyik egyszínű kék, a másik pedig zöld alapon nyomott fehér mintával díszített. Mindegyik darab cipzáras, így a kezelésük is egyszerű lesz - hogy pillanatok alatt feldobhassuk velük bármelyik helyiség hangulatát!

Az üveg teáskanna neoprénhuzattal olyan praktikus kiegészítő, amely télen és nyáron is jól jöhet, hiszen sötétszürke színű huzatának köszönhetően a hőszigetelése mind a meleget, mind a hideget tovább képes megőrizni. Az egy literes erős boroszilikát üvegből készült kannában kivehető nemesacél szűrő található a teafüvek leforrázásához, lengő fedele pedig betöltéskor önállóan nyílik és záródik, hogy egyetlen csepp se vesszen kárba a kedvenc italunkból.

A vidám mályva színben kapható relaxációs párna ideális kísérő mindennapjaink során: mikrogolyó töltetével a környezetéhez és a mozdulatainkhoz is tökéletesen igazodik, miközben mikroszálas plüssből készült, bolyhos részekkel is ellátott sima, rugalmas huzata kellemes tapintású, így a lazításhoz otthon és utazás közben is tökéletes kiegészítő lehet.

Természetesen a fürdőszoba sem maradhat ki, hiszen itt is jól jöhetnek a puha és praktikus darabok, mint amilyen a három színben (szürke, kék és rózsaszín) kapható fürdőlepedő vagy a két darabos törölközőszettek. Különösen vastag és nedvszívó frottíranyaguk tapintása puha, és melanzshatásuknak köszönhetően modern megjelenésűek. Mind a fürdőlepedők, mind a törölközőszettek darabjai a rövid oldalukon akasztóval is el vannak látva, emellett esztétikus rojtozás is található rajtuk.

A fentiek mellett még számos hangulatos és praktikus kiegészítőt találunk a lakberendezés ajánlatban, éppen ezért érdemes alaposan átnézni, nehogy lemaradjunk valamiről!

Kapcsolódó cikkek

Egy profi asztali körfűrész aranyat ér annak, aki fával dolgozik, akár hobbi szinten is!

Egy profi asztali körfűrész aranyat ér annak, aki fával dolgozik, akár hobbi szinten is!

Pontos, egyenes vágások, kényelmes használat és biztonságos munkavégzés. Így hangozna, ha röviden foglalnánk össze, hogy miért ér aranyat egy asztali körfűrész mindenkinek, aki bármilyen szinten fával dolgozik.

HomTom, és Vernee: az új okostelefonok

Feltörekvő okostelefonok, melyek megérik az árukat

Az okostelefonok egyre több mindent tudnak. Éppen ezért az árukat is megérik.