Keverőtál, kanálmérleg, asztalterítő, asztali futó, viaszgyertya, drótkosár, süteményes tányér, desszertes tányér - Tchibo webáruház

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Keverőtál, kanálmérleg, asztalterítő, asztali futó, viaszgyertya, drótkosár, süteményes tányér, desszertes tányér - Tchibo webáruház

Ha szeretjük a különféle ízesített olajokat, akkor a kínálatban kapható fűszerolaj készlettel mostantól akár magunknak is elkészíthetjük ezeket! A készletben 4 kiváló minőségű üvegpalackot, a hozzájuk tartozó műanyag dugókat, 8 palackcímkét, nemesacél szűrőt és tölcsért, valamint 6 különböző fűszert (gyömbér, chili, narancshéj, szegfűszeg, csillagánizs és koriander) találunk kis kémcsövekben. Olajat a készlet nem tartalmaz, de a benne található hozzávalók nagyjából 4x200 ml olajhoz elegendők. Az olajat és a kiválasztott fűszereket két hétig célszerű állni hagyni, utána le lehet szűrni őket, de akár bennük is hagyhatók a fűszerek. Akár saját magunknak is remek lehetőség a konyhában, de ajándékba is kiváló lehet egy saját készítésű fűszeres olaj!

A nemesacél keverőtál tapadókorongos talppal készült, hogy stabilan álljon a pulton, vagy az asztalon, minden körülmények között, főleg akkor, ha elektromos habverővel, vagy kézi mixerrel dolgozunk benne, Minden sima felületen megtapad, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy kiborul a benne összeállított krém, vagy tészta, ráadásul a leválasztása is nagyon egyszerű, a tapadókorongon található fül meghúzásával. A szálcsiszolt tál skálabeosztása a mérést is megkönnyíti, esztétikus megjelenéséből fakadóan pedig akár a tálaláskor is hasznát vehetjük!

Kisebb mennyiségű hozzávaló esetén jöhet jól az olyan precíz mérést biztosító eszköz, mint a digitális kanálmérleg, amivel fűszereket, vagy teákat, de akár táplálékkiegészítőket is pontosan mérhetünk le, ráadásul egyszerűen is, elég csak benyúlni a kanállal azok zacskójába, vagy tárolójába. A szettben két kanálfejet is találunk (egy teás, egy evőkanál), amelyeken skálázás is található, miközben a digitális kijelzőn a leolvasható mérési tartomány 0,5 és 300 g között van, 0,5 g-os lépésekben.

Akár főétel, akár sütemény – az asztal akkor mutat majd igazán jól, ha megfelelő terítőt választottunk! A sötétkék és az antracit színben kapható jacquard asztalterítő 6 és 10 személyes verzióban kaphat, míg a krémszínű verzió ezek mellett ovális alakban, nagyjából 160x220 cm-es méretben is. Mindhárom szín és méretvariációra igaz, hogy az ünnepi étkezőasztalok igazi díszei lehetnek selymesen fénylő, beleszőtt mintájukkal, ráadásul 40%-ban biopamutot is tartalmaznak, így a tapintásuk is különösen kellemes!

Szükség esetén különösen ünnepélyes hatást kelthet egy olyan extra is a terítőn, mint az ezüst és arany színben kapható asztali futó, vagy a sötétkék, aranyszínű csillagmintával díszített asztali futó. Az arany, illetve ezüst színű verziók keskenyebbek és hosszabbak (méretük nagyjából 200x25 cm), végeik pedig kicsúcsosodnak és csinos bojtban végződnek, amelyek szükség esetén könnyedén levehetők – ráadásul nem csak karácsonykor, és nem csak az asztalon, hanem az év során bármikor elegáns dekorációt biztosítanak akár egy komódon is. A sötétkék, biopamutból készült verzió szélesebb, mérete nagyjából 180x40cm, és különösen a világosabb terítőkkel együtt használva érhető el különleges hatás az asztalon – de akár terítő nélkül is nyugodtan használható!

Az asztalok hangulatos mivoltához biztonságosan járulhat hozzá a LED-es viaszgyertya szett, amiben két darab fehér, valódi viaszból készült gyertyát találunk – a kellemes fényt azonban nem nyílt láng, hanem melegfehér LED biztosítja, amely távirányítóval is ki/bekapcsolható. A LED pedig nem csak simán világít, hanem imitálja a gyertyaláng lobogását is, így tökéletesen megalapozza a gyertyafényes hangulatot – elemes működésének köszönhetően pedig árulkodó vezetékek sincsenek, csak két darab krémszínű-fehér, elegáns, hegyes formájú gyertya.

Az arany színű drótkosár szintén használható dekorációnak, de gyümölcsöket is tehetünk bele, így is, úgy is az asztal dísze lesz: a kézzel, aranylóan fénylő fémdrótból készült kosár minden darabja egyedi, 30 cm-es átmérőjével pedig rengeteg lehetőséget biztosít!

Az elkészült finomságok után mindig érkezik valamilyen desszert is – ehhez pedig megfelelő tányér dukál! Mind a süteményes tányér, mind a desszertes tányér 2 darabos szettben kapható, amelyek kiváló minőségű porcelánból készült darabokat tartalmaznak, krémszínű alapon arany- és platinaszínű csillagmintával. A süteményes tányérok átmérője 21, a desszertestányéroké pedig 15 cm, így minden finomsághoz találunk megfelelő méretet, a kisebb tányérok pedig akár az ünnepi napok reggeleit is feldobhatják majd a szokásos kistányérok helyett használva őket!

A kínálatban a szokásos szezonális konyharuha szett is megtalálható, ami ebben az esetben fehér és kék árnyalatokban pompázik: egy fehér alapon aranyszínű feliratos, egy kék alapon csillagmintás és egy kék, beleszőtt mintás darab tartozik az összeállításba! A konyharuhák mind tiszta pamutból készültek, jó nedvszívó képességük van és nem is bolyhosodnak, vagyis nem csupán esztétikus dekorációkról van szó, hanem valóban jól használható konyhai eszközökről is egyben!

Kapcsolódó cikkek

Tiszta lakás néhány lépésben

5 dolog, amitől tisztábbnak tűnik majd az otthonotok

Néhány lépés, ami után egy tisztább, rendezettebb lakást látunk majd.