Így gyógyítható a körömbenövés orvosi beavatkozás nélkül!

Minden érintett, aki körömbenövéssel küzd, arra vágyik, hogy hamar elmúljon ez a kellemetlenségekkel és fájdalmakkal járó állapot, amelyre mindeddig csupán egy műtéti beavatkozás nyújthatott megoldást, azonban ma már elérhető az Arkada kezelés is! Mi az és hogy zajlik az Arkada kezelés? Mutatjuk!
Így gyógyítható a körömbenövés orvosi beavatkozás nélkül!

Körömbenövés gyógyítása - így történhet

A körömbenövés gyógyítása hagyományos esetben orvosi beavatkozás útján, műtéttel történik, azonban ezt sokan szeretnék elkerülni. Egy műtét ugyanis rengeteg felesleges stresszel és fájdalommal jár, valamint a beavatkozás után sem múlik el még napokig sem a fájdalom.

Erre nyújt remek megoldást az Arkada kezelés, amely csaknem fájdalommentesen oldja meg a körömbenövés problémáját. A technika lényege, hogy a pedikűrös szakember, aki a megfelelő pedikűrös továbbképzés keretein belül elsajátította a képzés minden elemét, akár egy kezelés nyújtásával tud segíteni abban, hogy az érintett körömlemez egészségesen nőjön a továbbiakban.

Arkada kezelés - így zajlik

Az Arkada kezelés során a pedikűrös alaposan kikérdezi az érintettet a problémáiról, valamint megvizsgálja az érintett körmöt és lábat. Ezután átbeszéli a pácienssel, hogy pontosan mi is lesz a kezelés menete, illetve ismerteti vele a 10 napos előkezelés részleteit, mely során az Arkada tc16 szérum használatával kell elkészítenie az érintett területet.

Amint letelik a 10 nap és az érintett terület készen áll a kezelésre, a pedikűrös végrehajtja magát a technikát. Az Arkada technika során a pedikűrös szakember körmönként haladva az Arkada kockának nevezett eszközzel kivezeti a benőtt körmöt, amely a továbbiakban így a megszokott, egészséges módon fog nőni. A kezelés után az Arkada acryl segítségével rögzíti a körmöt. A kezelés minden eleme fájdalommentes.

A kezelés után a pedikűrös ajánlja az Arkada tc16 szérum használatát további 10 napig. Az utókezelés leteltével a szakember ellenőrzi az érintett körmöket és amennyiben szükséges, rövidít is rajta. Egészen addig kell havonta egyszer ellenőriztetni az érintett területet a pedikűrössel, amíg az Arkada acryl teljesen le nem nő.

Arkada tc16 - az előkezelés eszköz

Az előkezelés legfontosabb összetevője az Arkada tc16, amelynek alkalmazása előkészíti az érintett körmöt és környékét a kezelésre úgy, hogy a köröm ne törjön, így biztosítva a fájdalommentes Arkada kezelést. A páciensnek minden nap csupán egy cseppet kell cseppentenie a körmére reggel és este, majd bele kell masszíroznia a körömlemezbe.

A körömbenövés problémájára tehát ma már nem csupán az orvosi beavatkozás nyújt megoldást, hanem az Arkada tc16 szérum előkezelésének köszönhetően teljesen fájdalommentes Arkada kezelés is. Az Arkada technikát bármely pedikűrös szakember elsajátíthatja, ugyanis csupán egy pedikűrös továbbképzés alkalmával elsajátítható.

Kapcsolódó cikkek

Szájvizek, szájöblítők: Melyiket használjuk?

Szájvizek, szájöblítők: Melyiket használjuk?

Egy kutatásban összehasonlították a boltok polcain lévő szájvizeket és szájöblítőket. Nem annyira estünk hasra az eredménytől...

Természetes módszerek, amik befolyásolják a menstruáció kezdetét

Természetes módszerek, amik befolyásolják a menstruáció kezdetét

Még a menstruációt is befolyásolhatjuk. Mutatjuk hogyan.

Miben tévedett a nagyi? Ne dőlj be ezeknek a régi hidelmeknek!

Miben tévedett a nagyi? Ne dőlj be ezeknek a régi hiedelmeknek!

Gyerekkorunk óta hallgatjuk őket, pedig nincsen sok valóságalapjuk.