Tanulj meg egy hét alatt főzni a PT-s kuktatáborban!

Február 15. óta lehet jelentkezni a PEOPLE TEAM új generációs gyerektáboraiba. Idén 17 téma köré szerveződnek a foglalkozások, ezeket itt lehet lecsekkolni. Érdemes ide kattintva mielőbb regisztrálni, a legnépszerűbb szekciók ugyanis gyorsan betelnek.
Tanulj meg egy hét alatt főzni a PT-s kuktatáborban! - Főzőtábor gyerekeknek, nyári tábor 2024

Persze ha többen jönnének a megadott keretnél, bizonyos szintig az sem ütközik akadályba: a PT alapítványa 32 éve táboroztat, turnusonként pedig mintegy 500 gyereket fogad, tehát már semmin nem lepődnek meg a szervezők. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy az összes gyerkőc ugyanazt csinálja nap nap után, hisz az egyik PT-szlogen, az „1 tábor, 100 alternatíva” is ezt sejteti.

Az idei „PT-menüben” megtalálható a kuktatábor, amelyet három egyhetes turnusban hirdetnek meg, július ..-i, július ..-i és augusztus ..-i kezdéssel. Egyetlen hét is elegendő ahhoz, hogy a résztvevők megtanulják elkészíteni a legalapvetőbb ételeket, legyen az rántotta, leves, lecsó, sütemény vagy más. A tűzhelyek száma limitált, vagyis nem főzhetnek akárhányan ugyanabban a főzőhelyiségben. A tapasztalt szervezők tudják, hogy nincs lehetetlen, ezért tavaly majdnem mindennap külön salátás szekciót alakítottak ki, hogy ne kelljen a helyekért harcolni: ez mindenkinek jó volt, hiszen érdekes és hasznos munkamegosztás alakult így ki.

A bejárós és ottalvós változatban is elérhető kecskeméti PT-táborokba 7–17 éveseket várnak – nincs ez másként a kuktatáborral sem. Legyél általános vagy középiskolás, a PT-ben elsajátíthatod, melyik konyhai eszköz mire való (és ezentúl nem félsz őket használni sem), különféle fűszereket ismersz meg, bepillantást nyerhetsz a keleti konyha rejtelmeibe, ezáltal nemcsak magadat leszel képes a későbbiekben ellátni, de a szüleidnek és a barátaidnak is eldicsekedhetsz a szaktudásoddal.

Ha szeretnéd látni, miket alkottak a korábbi táborlakók, nézd meg a főzőtábor linkjét, és ha tetszik, amit látsz, beszéld meg a szüleiddel, hogy idén melyik nyári táborban töltenél el néhány napot vagy hetet: a PT-ből tuti sikerélménnyel és új barátokkal térsz haza.

Még több információ a https://legjobbtaborok.hu -n.

Kapcsolódó cikkek

A sültkrumpli különleges története

A sültkrumpli különleges története

A belgák sok halat kifogtak a Maas folyóból. De aztán egyik télen...

Különleges kávék a világ különböző tájairól

Különleges kávék a világ különböző tájairól

Ahány ország, annyi szokás. De mégis hogy kerül a kávéba tojás és sajt?

Smoothie receptek

Néhány egyszerű smoothie recept

A smoothie nagyon egészséges, hiszen tele van értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal.