Furcsa japán vendéglátóhelyek

Beszámoló 3 különleges tokiói étteremről.
Tokio különleges helye: Maid Cafe, EA Shooting bar, Butlers Cafe

EA Shooting Bar Tokio-ban
A menü tele van fegyverek képeivel és leírásaival. De nem kell megijedni, ezek nem igazi fegyverek. A fegyverek mellé van írva, hogy melyik filmben vagy játékban szerepeltek. Vannak kék színű ételek is néha, pl. saláta dressing is van kék színben. Az evés után pedig lehet játékpisztollyal célba lőni. A céltáblát odaadják emlékbe.
Evés + lövés együtt 2 személyre kb. 55 euróba került.

Maidreamin Maid Café
Sokféle maid café van Tokio-ban. Mindegyikben szexi "szolgálólányok", és a vendég az úr. A Maidreamin abban különbözik, hogy dobozok vannak a plafonon, és lehet Super Mariosat játszani. Ha megérinted, változik a színe és zenéje, és tipikus Super Mario hangot ad.
A menüben mindenféle cukiság van. Pl. macifej formájú hús. Egy különleges tánccal és mondókával köszönik meg a lányok a rendelést.
Óránként fizetsz. 4 euró óránként. Tipikusan olyan hely, ahol az élményt fizeted meg. Kaja, 2 óra tartózkodás 2 főnek kb. 65 euró volt.

Butlers Café
A vendégekkel, főleg nőkkel itt hercegnőként bánnak. Férfiak fogadják a vendéget, komornyiknak öltözve. Itt is sok érdekes rituálé van. Csengetsz, hogy szeretnél rendelni, erre megszólalnak egyszerre a pincérek: "Yes, my princess."
Cinderrela menü rendelése után eljátszák Hamupipőke történetét a pincérek angolul. Meg is koronázzák a végén a vendéget.
50 euró volt kb. 2 főnek.

2024-06-04 15:00:03

Kapcsolódó cikkek

Különleges kávék a világ különböző tájairól

Különleges kávék a világ különböző tájairól

Ahány ország, annyi szokás. De mégis hogy kerül a kávéba tojás és sajt?

A sültkrumpli különleges története

A sültkrumpli különleges története

A belgák sok halat kifogtak a Maas folyóból. De aztán egyik télen...