Utazás

Felejthetetlen nyaralás a Seychelle-szigeteken

A Seychelle Köztársaság Alkotmányában 155 sziget szerepel, melyek közül bátran válogathatnak az ide utazók.

A Mahé-szigeten található egy nagyon kedvelt hotel, az úgynevezett Bamboo River Villa.

A luxusvilla 4 nagy hálószobával, fürdőszobákkal, ebédlővel, felszerelt konyhával, úszómedencével és grillezővel várja azokat a turistákat, akik a városi zajoktól és nyugtalanságtól szeretnének egy kicsit elszakadni, és egy gyönyörű környezetben kikapcsolódni.

A szigeteken egyébként már február-március hónapoktól kezdve 30 celsius fok körüli a hőmérséklet, ami egy korai nyaraláshoz a legkellemesebb idő, hiszen az időjárás egyre inkább melegebb lesz, amint közeleg a nyár. Az Araamu Travel oldalán szerencsére folyamatosan figyelhetjük az aktuális hőmérsékletet, miközben a hotelek között böngészünk.

Egy szálloda, amely szintén kedvelt a nyaralók, főleg a szerelmespárok körében, az Anse Patates szigeten fekvő Patatran Village Hotel.

A hotel egy nyugalmas bungaló, mely egy domboldalon helyezkedik el. A vendégek 25 szoba és többféle szórakozási, sport/fitness lehetőség közül is válogathatnak.

Az Araamu Travel oldalán egyébként minden nyaralni vágyó összesen 107 különböző Seychelle-szigeteki hotel közül választhat, amelyekről mind sokféle információt olvashatnak, illetve véleményeket azoktól a vendégektől, akik már jártak az adott szállodában.