Milyen íze van a boldogságnak?

Horváth Norbert, gastro és life coach, író. Közel két évtized után hagyta el az újságírói pályát, hogy három évvel ezelőtt belevágjon élete legizgalmasabb vállalásába: embereknek mutassa meg saját életüket egy új szemszögből. Gastro coaching néven létrehozta a life coaching egyik új irányzatát, melyet ma már tucatnyi tanítványa képvisel országszerte.
Horváth Norbert - a boldogság íze!

Milyen íze van a boldogságnak? – Interaktív talk show Horváth Norbert gastro & life coach-al

Aki kérdez: Wittmann Lucz Adrienn, marketing & motivációs coach, író

Aki válaszol: Horváth Norbert, gastro & life coach, író

Amikor a lelkünk éhezik és mi mégis a testünket tápláljuk, akkor beszélünk érzelmi evésről. De vajon ennek mindenképpen negatívnak kell lennie? Vagy tekinthetünk rá pozitív töltöttségű élményként is, ha az adott választásunk, olyan szín és ízkombinációkra esik, amikor tudattalanul vagy tudatosan, de kellemes emlékeket tudunk előhívni egy egy kulináris fogással? Hogyan hathat az étkezés a személyiségünk rejtett részeire? Mit tudhatunk meg ilyen módon magunkról? És hogy tudjuk pozitívan befolyásolni azokat az eldugott, titkos, felfedezésre váró rejtett részeket?

Kacérkodj!

Ti kacérkodtatok ma már? A boldogság íze rengeteg összetevőből áll...hatalmas adag szeretet, szerelem, vágy, vágyódás, célok, sikerek, flow, hogy önmagad lehess.... Kacérkodni lehet egy gondolattal, egy érzéssel , egy ízzel.... de vajon hogyan kapcsolható ez mind össze és hogyan hozhat harmóniát az életünkbe, arról Horváth Norbert gastro coach mesél majd nekünk. Addig pedig kacérkodjunk kicsit az Érzelmekkel ... és próbáljunk rálelni a saját boldogságunk receptjére fűszerezzünk, ízleljünk, játszunk, keressük meg a saját boldogság bonbonunkat....

Motiváció!

De vajon hogyan fűszerezhetjük az életünk mindennapjait, hogy a kellő motivációt elérjük? És hogyan csempészhetjük be a gasztronómiát úgy az életünkbe, hogy a színek, az ízek, az illatok, a társas érintkezés és kommunikáció hatásának következtében pozitív élményt és érzelmi töltöttséget nyújtson?

Intimitás!

A gasztronómia és a hálószoba az egyik legjobb játszótér egy párkapcsolatban. Apró lépések tánca, izgalmas felfedezések tárháza, partnerünk és önmagunk őszinte megismerésének színtere. Vágyódva és kiéhezve jelen vagyunk minden pillanatában. Nevetések, mesélések, összebújások, meghittség. De mi a helyzet akkor, amikor meginog a kapcsolat? Bevethetjük a gasztronómiát, mint kulináris élményforrást, hogy színesítse a párkapcsolatunkat? Hogyan hívhatjuk segítségül a gasztronómiát, amikor el szeretnénk csábítani a párunkat ? Érdemes belevágnunk az ételek és érzelmek összekapcsolásába?
Természetesen a válasz: IGEN. Azonban érdemes itt is maximálisan ismerni a másik felet, hiszen míg egyiküket egy különleges haute cuisine fogás hozza lázba, a másiknak lehet, hogy inkább az első randevú sikerének ízeit érdemes felidézni. Olyan ez, mint afféle gasztro-tantra: ha nincs meg hozzá a kellő kultúra, akkor nem ér célba az üzenet. Van azonban egy jó hírem, mégpedig , hogy mindez tanulható!

Színek!

" AZ ÉLELEM A TÁPÉRTÉKEN TÚL, JELENTŐS LELKI ÉRTÉKET IS KÉPVISEL.

TE MILYEN SZÍNEKKEL FŰSZEREZED MEG A KULINÁRIS ÉLMÉNYEIDET? Ha színesebbé szeretnéd varázsolni a vacsoráidat a pároddal, ha már a reggelinél el szeretnéd őt csábítani, ha nem csak evésre hanem igazi, izgalmas gasztrokalandokra vágysz, ha többet szeretnél megtudni magadról, a választásaidról.....és ha számos kérdésre választ keresel.... a miértekről és a hogyanokról, a gasztronómiáról, az emberi lélekről és leginkább önmagadról, akkor szeretettel várunk, a MILYEN ÍZE VAN A BOLDOGSÁGNAK estünkön, ahol HORVÁTH NORBERT gastro coachot fogom faggatni a választásainkról, az érzelmi evésről, a BOLDOGSÁG RECEPTJÉRŐL. .... Ugye te is vágysz a boldogság receptjére? ! Akkor ki ne hagyd a lehetőséget, hogy bepillants a kulisszák mögé, a titkok birodalmába ...

Kapcsolódó cikkek