Immunrendszer erősítés, de hogyan? | Niagen® nikotinamid-ribozid-klorid, a B3 vitamin legújabb formája

Ismerjük a régi receptet: tea citrommal és egy kis fokhagymával. De ma már létezik megoldás ezeken túl is.
Immunrendszer erősítő kisokos | Niagen® nikotinamid-ribozid-klorid, a B3 vitamin legújabb formája | NAD+ | Mebar

Immunrendszer erősítés, de hogyan?

Ismerjük a régi receptet: tea citrommal és egy kis fokhagymával, de ez sok esetben a mai betegségek esetében már nem nyújt megfelelő megoldást. A kérdés, hogy a hagyományos módszereken túl mit is tehetünk?

A betegségekkel szemben a szervezetünk sokszor sokkal jobban tudna teljesíteni, ha ehhez megfelelő támogatást biztosítanánk számára még időben és felkészülten várná a rá háruló feladatokat. Hiába tudjuk, hogy a mozgás milyen jótékony tulajdonságokkal bír, méltánytalanul mellőzzük számos esetben. Pontosan ugyanezt elmondhatjuk a megfelelő táplálkozás terén is. Bár jól megtanultuk, hogy a rohanás közben bedobott zsíros falatok nem tesznek jót a szervezetünknek, mégsem mondunk le róluk.

Amikor viszont a szezon első megfázása vagy egy váratlan betegség ledönt a lábunkról, újratervezünk... és fogadkozunk, hogy a jövőben minden másképp lesz! Segítünk, hogy akár még a preventív szakaszban, akár már a fogadalmainkat tesszük, megfelelő megoldást válasszunk.

A testünk számára biztosítani kell a szükséges üzemanyagot, a vitaminhiány ugyanis legyengíti az immunrendszert, amit – minden tévhit ellenére – valóban erősíthetünk különféle módokon. Ebben nyújthat segítséget a Niagen® nikotinamid-ribozid-klorid, ami a B3 vitamin legújabb formája. Ennek köszönhetően a sejtek energiatermelése (ATP) nő, ezáltal számtalan sejtszintű folyamat megfelelően működik.

A Mebar termékei révén nem csak az immunrendszerünket erősíthetjük, hanem számos egyéb kedvező hatást megfigyelhetünk a fizikai testünkben, például: az alvási, agyi és idegrendszeri, kardiovaszkuláris problémák megszüntetése, szebb bőr, haj és anti- aging eredmények.

Ezek az egymást elősegítő és erősítő folyamatok összességében lehetővé teszik számunkra, hogy közelebb kerülhessünk az egészséges és hosszú élethez, és ráadásul egy erősebb immunrendszerrel vészelhetjük át a hétköznapok kihívásait.

Kapcsolódó cikkek

Szájvizek, szájöblítők: Melyiket használjuk?

Szájvizek, szájöblítők: Melyiket használjuk?

Egy kutatásban összehasonlították a boltok polcain lévő szájvizeket és szájöblítőket. Nem annyira estünk hasra az eredménytől...

Természetes módszerek, amik befolyásolják a menstruáció kezdetét

Természetes módszerek, amik befolyásolják a menstruáció kezdetét

Még a menstruációt is befolyásolhatjuk. Mutatjuk hogyan.

Dr. Ősapay György - mesterséges spermiumok!

Jönnek a mesterséges spermiumok

A cikkben bemutatjuk, hogy mik is azok a mesterséges spermiumok.