Optimum Fogászat Budapest: Fogszabályozás felnőtteknek

A fogszabályzó viselése ma már inkább divatos, mint ciki.
Fém-, porcelán-, vagy láthatatlan fogszabályzó - melyik a jobb? Optimum Fogászat - IX. kerület - Budapest

A fogszabályozás a közhiedelemmel ellentétben nem csak a tökéletesen esztétikus mosoly elérése érdekében kulcsfontosságú, hanem az optimális harapás kialakítása, és a fogak egészségének megőrzése is elsődleges szempont. Szerencsére a fogszabályzó viselése ma már inkább divatos, mint ciki, és felnőtt korban, akár 40-50 évesen is érdemes belevágni, hiszen még ekkor is látványos javulást tudunk elérni, akár teljesen láthatatlan készülékekkel is.

Az Optimum Fogászatnál a hagyományos fém vagy porcelán fogszabályozók mellett választhat teljesen láthatatlan készüléket is. Persze a fogak torlódásának mértéke nagyban meghatározza, hogy milyen kezelésre lesz szükség, de az In-Ovation L nyelv felöl rögzített fogszabályozóval, vagy számítógép által tervezett átlátszó sínes készülékünkkel teljesen észrevétlen maradhat a fogszabályozás.

Ha Ön számára is fontos, a precíz, fájdalommentes kezelés, emellett szeretné, hogy a környezete számára láthatatlan maradjon fogszabályozó készüléke, keresse az Optimum Fogászatot, ahol az első ingyenes konzultáció során többet megtudhat esztétikus készülékeinkről, illetve a kezelés menetéről!

Kapcsolódó cikkek

Szájvizek, szájöblítők: Melyiket használjuk?

Szájvizek, szájöblítők: Melyiket használjuk?

Egy kutatásban összehasonlították a boltok polcain lévő szájvizeket és szájöblítőket. Nem annyira estünk hasra az eredménytől...

Visszér kezelése – így szabadulhatsz meg tőle

Visszér kezelése – így szabadulhatsz meg tőle

A visszérrel sajnos nagyon sokan küzdenek.

Játék és egészség - Képernyőidő és wellness egyensúlya

Játék és egészség - Képernyőidő és wellness egyensúlya

Az elmúlt években a videojátékok világában hatalmas változások történtek.