Dobozos fröccsel az outdoor aktivitások népszerűsítéséért

Tibi atya a társadalmi felelősségvállalás jegyében idén nyáron a szabadtéri sportok és a családi aktivitások népszerűsítését tűzte ki céljául.
Tibi atya fröccse

Tibi atya a társadalmi felelősségvállalás jegyében idén nyáron a szabadtéri sportok és a családi aktivitások népszerűsítését tűzte ki céljául. A vállalat Corporate Social Responsibility (CSR) programja hadat üzen a halálosan unalmas erdei botorkálásoknak és bágyatag strandlabdázásoknak. Vigyázat! A következő sorok felkavaróak lehetnek!

Eleged van a jó ötletnek tűnő, de végeláthatatlan bolyongásba fulladt erdei kirándulásokból? A józanul kibírhatatlan strandfociból? Tibi atya most megtalálta a tökéletes megoldást: a dobozos nagyfröccsöt. Amíg a többiek szomorú arccal a diétás üdítőiket markolásszák, addig mostantól te kedvedre hódolhatsz az áutdór aktivitások legnemesebbikének: a véralkohol-szint növelésnek.

A prémium minőséget és elérhető árat képviselő csoda (igen, az!) célja, hogy szakíthass az unalmas kocsmai üldögélésekkel és az egyre szánalmasabb romkocsmai álldogálásokkal. Igen, Tibi atya idén nyáron végérvényesen forradalmasítja a szabadtéri ivászatot! Mostantól ott fröccsözhetsz a szeretteiddel, ahol csak akarsz!

Ne feledd: az igazi dobozos fröccs az igazi magyar ember igazi magyar szívéhez szóló igazi magyar hagyomány! A Magyar Értéktár listájára (a hivatalos Hungarikummá válás „előszobájának” nevezett listára) felkerült magyar találmány (fröccs) ezzel új szintet lépett: mostantól előre csomagolva, hibátlan aránnyal bekeverve és bivalyerős buborékokkal vár téged a jobb trafikok és nagyobb nemzetközi szupermarketek polcain! Vége a hiábavaló kocsma utáni kujtorgásnak! Nincs több józan gól a plázson! Élvezd a nyarat velünk és legyél TE is felelős dobozos fröccsfogyasztó (másnaposan sose igyál nyolcnál többet)!

#tibiatya #dobozosfroccs #eleterzes #buli #foreverbulika

Technikai információ

A gyümölcsös, friss, illat- és íz világú, közepesen hosszú ízű, könnyedebb fehérbor fele-fele arányban olaszrizlingből és sauvignon blanc-ból készül. Az intenzív illatú, friss, gyümölcsös, málnára, szamócára emlékeztető, telt, kerek, gyümölcsös íz világú rozébor összetevői: kékfrankos 35%, pinot noir 23%, merlot 18%, kékoportó 12%, blauburger 7%, zweigelt 5%.

Van egyébként hasonló termék a piacon, a Vasuta Palackozott Fröccs jelenleg négy fajta kiszerelésben (0,33 l PET, 0,5 l PET, 0,5 l üveg és 0,75 l üveg) kapható.

Kapcsolódó cikkek

Starbucks - diétás frissítő kávé!

Diétás frissítő és hidegkávé a Starbucksban

Ha szereted a diétás, frissítő kávét, akkor ez a cikk csakis neked szól.

Spirit Hotel - Egészséges csábítás: tavaszi zöld smoothie-k az ízek szerelmeseinek!

Egészséges csábítás: tavaszi zöld smoothie-k az ízek szerelmeseinek

Tavasszal már egyre több zöldség áll a rendelkezésünkre. Készítsünk azokból finom, ízletes turmixitalokat.

Vegán életmód - kihívás is kapcsolódik hozzá, a Veganuár

Vegán életmód - kihívás is kapcsolódik hozzá

Svájcban az emberek hozzávetőleg 3%-a vegán életmódot követ, azaz csak növényi alapú táplálkozást folytat. Ez a szám az év elején még magasabb, mivel sokan kipróbálnak egy ún. Veganuár-kihívást.