Ne ölj, csak egyél! - főzőtábor, vega tábor

Vegán nyári tábor a vágyad, ahol megtanulsz főzni, délutánonként pedig azt teszed, amit akarsz? A PT idén is számít rád egyhetes turnusai alatt.
Ne ölj, csak egyél! - nyári tábor 2023, gyerektábor 2023, tábor 2023, vega tábor

Vegán nyári tábor a vágyad, ahol megtanulsz főzni, délutánonként pedig azt teszed, amit akarsz? A PT idén is számít rád egyhetes turnusai alatt.

Szeretnél megtanulni főzni, de állatot csak a szabadban látsz szívesen, a tányérodon nem? Jó hírünk van: létezik olyan nyári tábor, ahol nemcsak húsmentesen étkezhetsz, de te magad is elsajátíthatod a vegetáriánus konyhaművészet rejtelmeit.

Élni és élni hagyni

Ez is lehetne a PEOPLE TEAM szlogenje, hiszen a több, mint 30 éve táboroztató alapítvány nem csupán azt engedi meg a kecskeméti helyszínen táborozó gyerekeknek, hogy szabadon döntsenek a programjaikról, és kizárólag olyasmit csináljanak, ami élvezettel tölti el őket. Hovatovább harmincféle témája közül a vegán tábor bebizonyítja: anélkül is lehet finomat és táplálót főzni, hogy bármihez hozzáérnél, aminek van például szeme. Történjen akár saját meggyőződésedből, vagy mert a családodban évtizedek óta nem esznek állati eredetű táplálékot, a PT tiszteletben tartja, ha sem enni, sem feldolgozni nem szeretnél húsárut.

Te alkotsz

Mindennek el lehet készíteni a vega és a vegán változatát. Igaz ez a különféle tésztákra, de akár a magyaros fogásokra is. Előfordulhat, hogy a nagymamád azzal biztatott néhány évvel ezelőtt, egyél még egy kis csirkecombot, te viszont azóta tisztába kerültél több fehérjeforrással és egyéb alternatívával. Tanuld meg elkészíteni ezeket. Ízesíts, főzz, süss, grillezz olyan alapanyagokat, amelyeket szívesen elfogyasztasz. Tapasztald ki, mit mivel lehet helyettesíteni, milyen íze van az egyes zöldségeknek, amelyeket talán még nem is kóstoltál eddig, és kísérletezgess kedvenc ételeid elkészítési módjaival. A PEOPLE TEAM adja a hozzávalókat.

Ezeket eszed majd

A PT táboraiban egész nap korlátlanul fogyaszthatsz a büfé melletti salátabárból vagy a zöldség- és gyümölcspultról, ezenkívül napi háromszori nagyobb, közös étkezést biztosítanak. Reggel pékáruk közül válogathatsz, ebédre és vacsorára pedig meleg ételt kapsz. Mindennek elkészítik a vega verzióját, sőt bármilyen más érzékenységed vagy speciális kérésed van, jelezd a jelentkezési lapon vagy e-mailben, illetve érkezéskor a szervezőknek, és figyelembe veszik. A tervezett menü vegetáriánusoknak a következő lesz az egyhetes turnus alatt: grillezett cukkini, kukoricás rizs, grillsajt hasábburgonyával, rántott sajt rizibizivel, orsótészta paradicsommártással, sajtmártásos penne, padlizsán Orly módra burgonyapürével, szilvás gombóc, pizza, falafel. Repetázhatsz vagy kérhetsz mást is – a lényeg, hogy szólj, és érezd jól magad.

Kapcsolódó cikkek

Bentlakásos iskola - internátus

Legyél Te a következő Zuckerberg!

A bentlakásos kollégiumok, internátusok jó alapot biztosítanak egy sikeres felnőtt léthez.

Kreatív játékok kisgyermekeknek

Kreatív játékok kisgyermekeknek

A kisgyermekeknek szánt kreatív játékok kiválóan ösztönzik gyermeke kreativitását.

Tábor gyerekeknek 2023 - gyerektábor 2023 - nyári tábor 2023 - tábor 2023

Vele döntsünk, ne róla - Így válasszunk tábort közösen a gyerekkel

Az a jó, ha a gyerek is választ tábort és nem csak a szülő dönt.