Feltörekvő okostelefonok, melyek megérik az árukat

Manapság nagyon mélyen a zsebbe kell nyúlnunk, ha okostelefont szeretnénk vásárolni. Itt van azonban két feltörekvő gyártmány, melyeket jóval a megszokott ár alatt elérhetünk, cserébe pedig megbízható, jó állapotú és szép kialakítású mobilokat kapunk.
HomTom, és Vernee: az új okostelefonok

A mobiltelefonok fejlődése az egyik leggyorsabb technológiai innováció manapság. Éppen ezért egyre több gyártó rukkol elő újabbnál újabb okostelefonokkal. Ezekkel szinte mindent el tudunk intézni a mai modern világban.

A legismertebb okostelefon gyártókon kívül számos kisebb cég is próbál minél jobb telefonokat készíteni és eladni, hogy ők is olyan magasságokba kerülhessenek, mint például az Apple vagy a Huawei.

Vannak azonban olyan vállalatok, akik úgy gondolják, hogy a minőség mellett a jó ár is fontos, így nem árulják túl drágán termékeiket. Így tudjuk most akár 22.990 forintért már megvásárolni a HomTom okostelefonokat.

A kínai gyártmány nagy kijelzővel és szinte minden lehetőséggel rendelkezik, amely egy jó mobilhoz szükséges. Mindenképpen azok számára ajánlott, akik csak szeretnének e-mailezni, böngészni, telefonálni mobiljukon, de nem szeretnének sok pénzt költeni rá.

Egy másik megfizethető új okostelefon a Vernee gyártmánya. A Full HD felbontású Vernee Mars könnyen összetéveszthető az Iphone 6-tal, hiszen kívülről nagyon hasonló. Persze, ha jobban megnézzük, láthatjuk a különbségeket, de a legnagyobb ellentét talán mégis a két telefon ára között van.

Nem muszáj tehát a legdrágább mobilokat választanunk tehát, hiszen lehet, hogy éppen ezek a feltörekvő gyártmányok lesznek egyszer az "új Apple" mobilok.

Kapcsolódó cikkek

Ilyen akciós újság gyűjtőoldalak vannak - Akciósújság.hu, Akcióleső, Kimbino, Újságomat, Kaufino, Akciós-Újság.hu

Ilyen akciós újság gyűjtőoldalak vannak

A spórolás még sosem volt ennyire egyszerű.

Panasonic légtisztítók: egészséges levegő, egészséges otthon

Panasonic légtisztítók: egészséges levegő, egészséges otthon

Egy minőségi légtisztító egyszerre tisztítja, párásítja és felfrissíti az otthon levegőjét.