Beauty

Fiatalítsd a bőröd liposzómás C-vitaminnal

A C-vitamin rendkívül erős antioxidáns, amely létfontosságú szerepet játszik a kollagén termelésében, mely a bőr rugalmasságáért felel. Az öregedési folyamat során a kollagén lebomlik és ráncok jelennek meg, míg végül a bőr megereszkedik. Ha megfelelő szinten tartjuk a szervezet C-vitamin szintjét, folyamatosan képesek vagyunk a szükséges kollagén előállítására, mely meggátolja a szarkalábak és ráncok kialakulását.

Az eddigi klinikai kutatások alapján a liposzómás C-vitaminnak különleges szerepe van a szépségápolásban. A közelmúltban hozta nyilvánosságra az amerikai Abundance & Health cég egy 4 hetes klinikai vizsgálatának eredményét, melyben az Altrient® C öregedésgátló és bőrfeszesítő hatását vizsgálták. Ez a termék a világ első liposzómás C-vitaminja, ráadásul nemzetközi viszonylatban is ez az egyik legmegbízhatóbb liposzómás termék.Az Altrient® C egyedülálló „szállító” rendszere, a liposzómák biztosítják, hogy a C-vitamin akár 98%-a közvetlenül a véráramba és onnan a sejtekig jusson és így a test sejtjeit a lehető leghatékonyabban érje el. A termék zselés állagú, vízhez, gyümölcsléhez adagolható, vagy közvetlenül is megiható.

A vizsgálat során bizonyítást nyert, hogy az Altrient® C-t fogyasztó emberek bőrének rugalmassága a 4-hetes vizsgálati időszaka alatt jelentősen javult, szemben azokkal, akik csak placebót kaptak. Az Altrient® C-t használó páciensek bőrének feszessége és rugalmassága 32,7%-kal nőtt ugyanezen időszak alatt. A bőr feszessége és rugalmassága már 14 nap után 15,1%-kal (azaz napi átlagban több mint 1%-kal) javult.

Összefoglalva 4 hét után az Altrient® C-t kapó résztvevők  mindegyike a bőr állapotának általános javulásáról számolt be:

  • 50%-a bőrének nagyobb hidratáltságát figyelte meg,
  • 43% gondolta úgy, hogy fiatalabbnak néz ki, mint előzetesen,
  • 33% vélte úgy, hogy a bőre jobban tápláltnak tűnik,
  • 100% változtatna a jelenlegi öregedésgátló megoldásán, de nem csupán úgy, hogy az Altrient® C-t is felveszik a bőrápolók közé, hanem az általuk jelenleg használt összes terméket akár felváltanák az Altrient® C-vel.

Ez a kiváló termék már hazánkban is elérhető. Amennyiben további információt szeretne kapni erről, látogasson el a Vitaldepo Webáruházba.