Pihenje ki fáradalmait a Hotel Palace**** Hévízben

Nincs is jobb, mint a hétközbeni munka és stressz fáradalmait egy nyugalmas környezetben, kényeztető szolgáltatások között kipihenni. Erre tökéletes helyszín lehet Hévíz, ahol a Gyógytó mellett a négycsillagos Hotel Palace-ban is élvezhetjük a profi szolgáltatásokat.
Hotel Palace**** Hévíz

Nem feltétlenül kell külföldre utaznunk ahhoz, hogy kikapcsolódhassunk és kipihenhessük a stresszes hétköznapokat. Itthon is számos város és szálloda vár bennünknek jobbnál jobb kényeztető szolgáltatásokkal.

Kiemelkedő közülük a Hotel Palace**** Hévíz, ahol számos szolgáltatás és csomagajánlat közül válogathatunk.

A nyugalmas környezet, a csendes kisváros és a környék jó hangulata azonnal pihentető érzéssel tölti el a Hévízre érkezőket.

A négycsillagos Hotel Palace lobbyjába lépve kedves, segítőkész személyzet fogad bennünket.

Számos kényeztető szolgáltatásban lehet részünk a szállodában, a wellness szolgáltatásoktól kezdve a masszázson, szépségklinikán, éttermen és kávézón át egészen a gyógyászati lehetőségekig.

Ez utóbbi, gyógykúrás szolgáltatás igen egyedi a Hotel Palace-nál, hiszen itt akár

tradicionális hévízi kezeléseken is részt vehetünk.

Gyógymasszázs, elektroterápia, iszappakolás is a kezelések része, melyek mind testi-lelki felüdülést nyújtanak mindenki számára.

A Hotel Palace-ban lehetőségünk nyílik a regenerálódás vagy az aktív kikapcsolódás elérése érdekében kihasználni a nyakzuhanyos medencét, pezsgőfürdőt, finn szaunát, bio aroma szaunát, gőzkabint, illetve a dézsazuhanyt is.

Természetesen különböző csomagajánlatok közül is válogathatunk, mint például a március 15-i csomag, a Pezsgő tavasz Hévízen, a Levendula kényeztetés vagy a Senior kúracsomag, de ezeken kívül még számos másik csomag is megtalálható a honlapon, érdemes böngészni közöttük.

Érdemes tehát egy hétvégét, vagy akár hétközben egy-két napot a pihenésnek szentelni és elutazni egy olyan környékre, ahol garantált a kikapcsolódás.

Hévíz az egyik legkedveltebb hely Magyarországon a turisták számára, legyen szó külföldiekről vagy magyarokról. A gyógytó jótékony hatásai mellett a Hotel Palace**** további szolgáltatásai mind-mind felüdülést jelenthetnek testünknek-lelkünknek egyaránt.

Irány Hévíz!

Kapcsolódó cikkek

Magyarország legszebb települései

Magyarország különleges települései

Hazánkban is léteznek nagyon különleges települések.

Peppa-Park nyílik Németországban

Peppa-Park nyílik Németországban

Méghozzá Günzburgban, a LEGOLAND mellett.

Bulgária - tippek a nyaraláshoz

Bulgária

Bulgária az egyik legszebb a hely a világon. A cikkben Bulgáriáról olvashatsz kicsit részletesebben.