Pelenka webáruház - bemutatjuk a Pelenka.hu -t

Végre egy webáruház, amely az egyik legfontosabb kelléket kínálja a kisgyerekes szülők számára. Pelenka webshop!
Pelenka.hu webáruház - mutatjuk, milyen

Egy állandó kellék, amire a kisgyerekeknek van szükségük, de a szülők választják ki a megfelelőt. Manapság rengeteg féle pelenka közül válogathatunk, végre nyílt egy magyar webáruház , ami rendszerezve bemutatja nekünk, hogy melyik pelus mire jó, és persze meg is rendelhetjük a szükségeseket.

Pelenkák, babaápolás, egyéb babafelszerelések, kisgyermekes szülőknek szóló blog, nagykövetek... csak néhány kulcsszó, amely mind a Pelenka.hu webáruházának honlapján található meg.

Szükség volt már egy olyan kisgyermekes anyukáknak szóló online áruházra, ahonnan nem csak megrendelhetik a termékeket mindenféle tájékoztatás nélkül, hanem információkat is kaphatnak a termékekről, más anyák, szülők tapasztalatait is olvashatják, és igényes felületről igényes termékeket vásárolhatnak.

A Pelenka.hu megnyitotta internetes kapuit, ahol elsősorban a nagy választék tűnik fel, hiszen nem csak pelenkákat, hanem egyéb babakiegészítőket is meg lehet vásárolni. Ilyenek például a bio és natúr termékek, törlőkendők, cumisüvegek, krémek, olajok, hintőporok.

Természetesen mindennek az alapja a pelenka, hiszen ez az elsőszámú dolog, ami nagyon fontos, és amiről jó ha tudjuk, hogy milyen fajtái léteznek, és mit mikor, hogyan kell ráadni csemeténkre. Szerencsére a webáruházban számos pelusfajtát felkínálnak: bugyipelenka, úszópelenka, de akár felnőttpelenka is kapható.

A nagykövetek között olyan anyukák szerepelnek, mint például Horváth Éva modell, vagy Hartmann Viki blogger, szövegíró.

Ezen kívül egy blogot is olvashatunk a honlapon, ahol folyamatosan frissülő, anyasággal, gyerekvállalással, gyerekekkel kapcsolatos érdekes cikket olvashatunk.

Kisgyermekes anyaként, pelenkavásárlás előtt állva vagy akár csak gyerekvállalást fontolgatva is érdemes tehát felkeresni a Pelenka.hu-t, ahol igényes és sokrétű kiszolgálásban lehet részünk.

Kapcsolódó cikkek

A Procter&Gamble idén is támogatja a Blum programot.

Felelős fogyasztásra való nevelés már óvodáskorban

A Procter&Gamble idén is támogatja a Blum programot.

Rebornbaby - az élethű baba

Rebornbaby - tisztára, mint az igazi!

Egyesek cuki kisbabaként, mások megtestesült rémálomként látják

Dr. Ősapay György - a szoptatás fontossága!

Anyatejes táplálás világnapja: Miért fontos a szoptatás?

A cikkben felsorakoztatjuk az érveket, hogy miért is fontos az anyatejes táplálás.