Az elektromos cigaretta néhány előnyéről

Miért jobb az elektromos cigi, mint a hagyományos?
Az e-cigi előnyei

Sokat hallani a dohányzás körül soha véget nem érő vitában a cigaretta és más dohányipari termékek nyilvánvaló hátrányairól, kezdve az egészségkárosító hatásoktól egészen a szenvedély anyagi vonzatáig bezárólag. A józan ítélőképességű embereknek nem kell sok ahhoz, hogy mindezen érvek előtt meghajoljanak, de a hiba nem is ebben van.


A gond az, hogy a legtöbb, a dohányzás ellen érvelő gondolatmenet ne nyújt kiutat, nem ad alternatívát, ami pedig kézenfekvő lenne, ez pedig nem más, mint az elektromos cigaretta. A gondolatmenetet nem árt megfordítani is, tehát ha valakit a dohányzással kapcsolatban úgy szeretnénk megszólítani, hogy esélyünk legyen arra, a másik végig is hallgat, próbáljunk inkább az előnyökről beszélni, amiket az elektromos cigaretta nyújt a hagyományos dohányzáshoz képest.

Nem lesz nehéz dolgunk, még akkor sem, ha csak felületesen és érintőlegesen soroljuk fel az elektromos cigaretta nyilvánvaló és szembeszökő előnyeit a hagyományos társaival szemben, az érvek annyira erősek és lehengerlőek. A legnyilvánvalóbb adu ász, amivel gyakorlatilag minden ellenérvet egy pillanat alatt le tudunk söpörni az asztalról, az nem más, mint az elektromos cigaretta tökéletesen egészséges volta, pontosabban az a tény, hogy a roppant egészségkárosító hagyományos cigarettához képest az elektromos cigaretta semmilyen néven nevezhető egészségre veszélyes hatással nem rendelkezik.

Persze nem mindenkinél lehet ajtóstól rontani a házba ezzel az érvvel, de az esetek döntő többségében ez egy nagyon hatásos érv az elektromos cigaretta használata mellett.

Kapcsolódó cikkek

Természetes módszerek, amik befolyásolják a menstruáció kezdetét

Természetes módszerek, amik befolyásolják a menstruáció kezdetét

Még a menstruációt is befolyásolhatjuk. Mutatjuk hogyan.

Mennyire egészséges valójában a tea?

Mennyire egészséges valójában a tea?

Főleg a zöld teának jó a híre, nem is alaptalanul.