Diétás frissítő és hidegkávé a Starbucksban

Megérkeztek az első hideg frissítők a Starbucks kínálatába, köztük egy teljesen új, hideg eljárással készülő kávéval. A klasszikusokat a macchiato jeges változata képviseli, a gyümölcsösebb italok kedvelőit pedig zöld kávé kivonatot tartalmazó diétás frissítő várja.
Starbucks - diétás frissítő kávé!

Cold Brew

A cold brew, azaz a hidegkávé biztosan megváltoztatja a véleményed a kávézásról. Készítése során a speciálisan erre a célra kialakított kávékeveréket 20 órán keresztül hideg vízben áztatják, amelynek eredményeként egy gazdag ízvilágú, de lágy kávét kapunk. A Starbucks cold brew kávéja dél-amerikai és afrikai kávé keverékéből készül, ízvilágában egyszerre érezhetünk csokoládés jegyeket és citrusos frissességet. Fogyaszthatjuk édesítés nélkül, de tejjel és sziruppal is kitűnő választás.

Iced Caramel Macchiato

A Starbucks egyik legkedveltebb italának jeges változata, az Iced Caramel Macchiato egy krémesen lágy frissítő, amelyben a karamell és a vanília tökéletesen kiegészíti egymást.

Refresha

A Starbucksban nemcsak a kávéimádók találhatják meg tavaszi kedvencüket, hanem azok is, akik melegebb napokon inkább a gyümölcsös ízeket részesítik előnyben. A kávézó refresha italaiban a friss gyümölcsök és a zöld kávé kivonat természetes energiával látja el testünket. A Berry Hibicus változatban a feketeszeder és a hibiszkusz, a Cool Lime Refreshaban a citrom és a lime üdítő kombinációja gondoskodik a felfrissülésről. Alacsony kalóriatartalma miatt diétázóknak is ajánljuk.

Kapcsolódó cikkek

Valóban nem szabad kávézni késő délután?

Ötórai tea, „hatórai” kávé?

Sokan vallják, hogy késő délután már nem szabad kávézni, mert nem bírunk elaludni. Egy svájci-német tanulmány ennek járt utána, van-e tudományos alapja.

A sültkrumpli különleges története

A sültkrumpli különleges története

A belgák sok halat kifogtak a Maas folyóból. De aztán egyik télen...