Diétás frissítő és hidegkávé a Starbucksban

Megérkeztek az első hideg frissítők a Starbucks kínálatába, köztük egy teljesen új, hideg eljárással készülő kávéval. A klasszikusokat a macchiato jeges változata képviseli, a gyümölcsösebb italok kedvelőit pedig zöld kávé kivonatot tartalmazó diétás frissítő várja.
Starbucks - diétás frissítő kávé!

Cold Brew

A cold brew, azaz a hidegkávé biztosan megváltoztatja a véleményed a kávézásról. Készítése során a speciálisan erre a célra kialakított kávékeveréket 20 órán keresztül hideg vízben áztatják, amelynek eredményeként egy gazdag ízvilágú, de lágy kávét kapunk. A Starbucks cold brew kávéja dél-amerikai és afrikai kávé keverékéből készül, ízvilágában egyszerre érezhetünk csokoládés jegyeket és citrusos frissességet. Fogyaszthatjuk édesítés nélkül, de tejjel és sziruppal is kitűnő választás.

Iced Caramel Macchiato

A Starbucks egyik legkedveltebb italának jeges változata, az Iced Caramel Macchiato egy krémesen lágy frissítő, amelyben a karamell és a vanília tökéletesen kiegészíti egymást.

Refresha

A Starbucksban nemcsak a kávéimádók találhatják meg tavaszi kedvencüket, hanem azok is, akik melegebb napokon inkább a gyümölcsös ízeket részesítik előnyben. A kávézó refresha italaiban a friss gyümölcsök és a zöld kávé kivonat természetes energiával látja el testünket. A Berry Hibicus változatban a feketeszeder és a hibiszkusz, a Cool Lime Refreshaban a citrom és a lime üdítő kombinációja gondoskodik a felfrissülésről. Alacsony kalóriatartalma miatt diétázóknak is ajánljuk.

Kapcsolódó cikkek

Tokio különleges helye: Maid Cafe, EA Shooting bar, Butlers Cafe

Furcsa japán vendéglátóhelyek

Beszámoló 3 különleges tokiói étteremről.

Tanulj meg egy hét alatt főzni a PT-s kuktatáborban! - Főzőtábor gyerekeknek

Tanulj meg egy hét alatt főzni a PT-s kuktatáborban!

Főzőtanfolyam gyerekeknek, főzés workshop általános iskolásoknak egy nyári tábor keretein belül. A főzés után pedig indulhat a buli az Animal Cannibals együttessel.

A sültkrumpli különleges története

A sültkrumpli különleges története

A belgák sok halat kifogtak a Maas folyóból. De aztán egyik télen...