Ilyen akciós újság gyűjtőoldalak vannak

Rengeteg előnye van a hetente, kéthetente megjelenő magazinoknak.
Ilyen akciós újság gyűjtőoldalak vannak - Akciósújság.hu, Akcióleső, Kimbino, Újságomat, Kaufino, Akciós-Újság.hu

Az online is elérhető akciós újságok még még mindig nem jutottak el a nyomtatott társaik népszerűségének szintjére, pedig számos pozitív tulajdonságuk van. Az áruházak, üzletek heti, havi rendszerességgel jelentetnek meg újságokat, amik összegyűjtik az éppen aktuális kedvezményeiket, ha pedig valaki elég szemfüles, hogy ezeket észben tartsa, akkor komoly összegeket spórolhat a segítségükkel.

Ma már léteznek olyan gyűjtőoldalak is, amiknek köszönhetően nem kell egyesével kutatni az újságok után, hiszen a kedvenc üzleteink magazinjai egy helyen elérhetőek ezeken. A legjobb ajánlatoknak köszönhetően pedig előre megtervezett, tudatos vásárlóutakra indulhatunk, ahol nem csak pénzt, hanem időt is spórolunk majd.

Az Újságomat.hu is egy ilyen gyűjtőoldal, ahol olyan áruházak, üzletek akciós és tematikus magazinjait találhatjuk meg, mint: Aldi, ÁRKLUB, Auchan, CBA, CBA Príma, Chef Market,

COOP, EcoFamily, Family Frost, FullDiszkont, G'Roby, Goods Market, Interspar, Lidl, Metro,

Penny Market, PRIVÁT, Reál, Spar, Spar Market, Tesco, Vil-For és VL Euro Cent. De ezek csak a hipermarketek, de ha a drogériákat, kozmetikumokat keressük, akkor az Avon, a BENU, Gyógyszertárak, a Crystal Nails, a DM Drogerie Markt, a Magnetic, a Marionnaud, a Müller, a Notino, az Oriflame, a Perfect Nails, a Rossmann és a Vianni magazinjait is átlapozhatjuk virtuálisan. Az Ujsagomat.hu persze a ruházati márkák magazinjait is felsorakoztatja,így böngészhetőek a Bonprix, C&A, CCC, Decathlon, Deichmann, Dickies, F&F, H&M, Hervis Sports, Intersport, Kik, Orsay, Reserved, SPORTSDIRECT, Takko és az Ulla Popken kedvezményei is, és még hosszan sorolhatnánk a kínálatot.

A kimbino.hu is tematikus oldal, ahol például az Otthon és kert ápolásához szükséges eszközök beszerzési lehetőségei közül a Bauhaus, Black Red White, BodrogiBau, Diego, Dr. Padló, IKEA,

JYSK, Kika, Mentavill, Merkury Market, Möbelix, Mömax, OBI, Praktiker, RS Bútor, TTL és XXXLutz akcióit mutatja be. A kimbino.hu tematikus oldal révén könnyen kereshető, könnyű eligazodást kínál, de ha netán éppen nem találjuk meg, amire szükségünk van, az egyéb oldalakon is – Akciósújság.hu, Akcióleső, Kimbino, Újságomat, Kaufino, Akciós-Újság.hu – érdemes szétnézni.

Kapcsolódó cikkek

Panasonic légtisztítók: egészséges levegő, egészséges otthon

Panasonic légtisztítók: egészséges levegő, egészséges otthon

Egy minőségi légtisztító egyszerre tisztítja, párásítja és felfrissíti az otthon levegőjét.

Tiszta lakás néhány lépésben

5 dolog, amitől tisztábbnak tűnik majd az otthonotok

Néhány lépés, ami után egy tisztább, rendezettebb lakást látunk majd.

HomTom, és Vernee: az új okostelefonok

Feltörekvő okostelefonok, melyek megérik az árukat

Az okostelefonok egyre több mindent tudnak. Éppen ezért az árukat is megérik.