Panasonic légtisztítók: egészséges levegő, egészséges otthon

Egy minőségi légtisztító egyszerre tisztítja, párásítja és felfrissíti az otthon levegőjét.
Panasonic légtisztítók: egészséges levegő, egészséges otthon

Egy minőségi légtisztító egyszerre tisztítja, párásítja és felfrissíti az otthon levegőjét. Minden évszakban hasznosnak bizonyul – tavasszal a pollen elleni védelemmel mérsékeli az allergiás tüneteket, ősszel védelmet nyújt a baktériumok és vírusok ellen, míg télen megtisztítja a levegőt a szmogtól. Már a levegőben, szétterjedésük előtt megtámadja a vírusokat és baktériumokat, és a fűtési szezonban kellemesen párásítja is a lakást. A jelenlegi vírusos helyzetben különösen javasolt beszerezni egy professzionális légtisztítót, a Panasonic kínálatában három csúcsmodell is elérhető.

Attól függően, hogy mekkora helyiség levegőjét szeretnénk tisztítani, az alábbi modellek közül lehet választani: F-VXR90G (66m2); F-VXR70G (52m2) és F-VXR50G(40m2). Mindhárom típus Nanoe™ technológiával rendelkezik, hosszú életű HEPA szűrővel felszereltek, illetve az ECONAVI funkciónak köszönhetően akár 60% energiát is megtakarítanak. Jelentősen csökkentik a szervezetet érő szennyezések és allergének mennyiségét. Kevesen tudják, de már egy rövid, alig pár perces szellőztetéssel is kellemetlen szagok és nemkívánatos szennyezőanyagok, illékony szerves vegyületek (VOC) és vírusok kerülhetnek a beltérbe.

A nanoe™ technológia előnyei

A nanoe™* szemcsék parányi, atomi méretű elektrosztatikus vízrészecskék, amelyek segítenek a levegő tisztításában és a légminőség javításában. A NanoCloud technológia természetes párolgási folyamattal juttat nanoméretű vízmolekulákat a levegőbe. A molekulák olyan parányiak, hogy 99%-kal kevésbé terjednek bennük a baktériumok, mint a legjobb ultrahangos párásítók esetében, mindezt nedvesség- és fehér párafoltok nélkül.

A technológia biztosítja továbbá:

  • A vírus- és baktériumvédelmet: inaktiválja a vírusokat (H1N1) és (H5N1), valamint a baktériumok (E.Coli 0157, MRSA) 99,9% százalékát;

  • Szagtalanítást: 30 perc alatt 90%-kal csökkenti a szagokat (pl: cigarettafüst);

  • Bőrhidratálást: a nanoe™ a faggyúra feltapadva, a bőrön bevonatot képezve, hidratálással segít visszaállítani a bőr nedvességtartalmát. Javítja a szaruanyag textúráját, a bőrt ezzel friss, hidratált állapotban tartja.

3 az 1-ben szűrőtechnológia

A HEPA kompozit szűrőrendszer 3 az 1-ben szűrőtechnológiát jelent: a Super alleru-buster, a zöldtea-katechin és az antibakteriális enzim egyszerre támadja az allergéneket, vírusokat és baktériumokat. Az aktív szenes szagtalanító szűrő pedig eltávolítja például a kisállatok, a cigarettafüst és a szemét szagát.

A beépített HEPA kompozit szűrő Allergy UK seal of approval™ védjeggyel rendelkezik. Az ilyen jelölésű termékeket független tudományos vizsgálatnak vetették alá és bizonyítottan csökkentik/eltávolítják/visszafogják a beltéri allergének számát. Alkalmasak az embereket érő allergének mennyiségének hatékony csökkentésére. A HEPA kompozit szűrő tisztítása egyszerű: egyszerűen fel kell helyezni a kefét vagy vékony szívófejet a porszívó csövére, majd le kell porszívózni a szűrő felszínét.

5 intelligens érzékelő

A Panasonic légtisztítók problémamentes működését öt intelligens érzékelő biztosítja:

1.) A Human Activity Sensor megfigyeli az emberek mozgását, és az üzemi sebességet módosítva gyűjti be a szennyezőanyagokat.
2.) A nedvességérzékelő a beltéri páratartalom mérése alapján szabályozza a párásítást a beállított érték fenntartása érdekében.
3.) A fényérzékelő méri a beltéri fénymennyiséget, és annak megfelelően szabályozza a világítás és a visszajelzők fényerejét.
4.) A szagérzékelő a szagok erősségének megfelelően szabályozza az üzemmódot és a sebességet.
5.) A porérzékelő a por mennyiségének megfelelően szabályozza az üzemmódot és a sebességet.

3D légáramlás

A Panasonic F-VXR90G légtisztító megtisztítja a szoba levegőjét, mielőtt még a szennyeződés szétterjedne. A 3D légáramlás elfogja a vírusokat és allergéneket, a Super alleru-buster inaktiválja, a nanoe™ technológia pedig már a levegőben megtámadja őket. Emellett szükség esetén párásítva a szoba levegőjét, egész évben kellemes és egészséges páratartalmat biztosít.

Econavi – intelligens energiamegtakarítás

A Panasonic Econavi intelligens technológiájával felügyeletet biztosít, és visszaemlékszik az otthon szennyezettségi szintjére. Ezek alapján épp az előtt lép működésbe, hogy a szennyezőanyagok elterjednének – akár 40% energiamegtakarítással tartja a levegőt mindig frissen.

Részletes termék-információ:
https://www.panasonic.com/hu/consumer/haztartasi-keszulekek/levegotisztito.html

Kapcsolódó cikkek

Panasonic légtisztítók: egészséges levegő, egészséges otthon

Panasonic légtisztítók: egészséges levegő, egészséges otthon

Egy minőségi légtisztító egyszerre tisztítja, párásítja és felfrissíti az otthon levegőjét.

Miben különböznek a nagykonyhai gépek, mint az otthoniak?

Miben különböznek a nagykonyhai gépek, mint az otthoniak?

Elmondjuk, miben különböznek a nagykonyhai gépek, mint az otthoniak, és milyen kategóriák között keresgélhetünk.

Hasznos főzőeszközök születésnapi partikra

Hasznos főzőeszközök születésnapi partikra

A főzőeszközök kiváló ajándék születésnapi partikra, különösen akkor, ha a gyerekek is részt vesznek az ételkészítésben.