Seychelle-szigetek

A Maldív-szigetektől délre, az Indiai-óceánon találhatók a csodálatos Seychelle-szigetek.
Seychelle-szigetek: a tökéletes nyaraló és nászutas célpont!

A trópusi éghajlata, és az évi középhőmérséklete, ami 27 Celsius-fok, bátran kijelenthetjük, hogy tökéletes utazási helyszín lehet, és biztosan életre szóló emlékek gyűjthetők itt össze. Élővilágát tekintve többek között 12 őshonos madár és 75 növényfaj található itt.

Seychelles a természet- és óceán imádók, és a nászutasok egyik kedvenc helye, így egyértelmű, hogy számos hotel és szálloda közül válogathatunk.

Egyik ilyen barátságos szálláslehetőség a kétcsillagos Bernique Guesthouse. A vendégház a sziget belsejében található, így könnyen elérhető bármilyen szolgáltatás, például bolt, vagy persze a komp. Ez a családi kézben lévő szálláshely igazi baráti és nyugalmas légkört áraszt, és trópusi növényvilág veszi körül.

Egy hangulatos étterem és egy kisebb bár is helyt kap a vendégházban.

A házban 5 szoba található teljes felszereltséggel, illetve természetesen a nászutasok számára is külön ajánlattal rendelkeznek. Az biztos, hogy aki ezt a szállást választja, nyugodt környezetben és teljes kikapcsolódással töltheti a hetet, hiszen maga a vendégház és a közvetlen környezete is csupa nyugalmat áraszt.

A szigeteket egyébként számos látnivaló is található, többek között a népszerű nemzeti parkok, például a Morne Seychellois, vagy a Port Launay Marine.

További szálláslehetőség, ahol garantált a kényelem, a háromcsillagos Patatran Village Hotel.

A domboldalon helyt kapó épületben egy konyhás étterem, bár és úszómedence is található. A fedetlen medencéből olyan kilátás tárul elénk, amilyen nem mindennap látni, így mindenképp érdemes ide ellátogatni.

A szolgáltatások között szerepel, hogy hetente több alkalommal is helyi szórakozási lehetőséget,illetve a környékét körbekerékpározását és a búvárkodást is kipróbálhatják a vendégek. A szobák pedig igazi családias és barátságos hangulatot árasztanak magukból, mégis exkluzív körülmények várják az itt nyaralókat.

Seycheles hotelek itt!

Ajánlott hotel a Seychelles Four Seasons!

Kapcsolódó cikkek

Dominikai hotelek - egzotikus nyaralás 2023

Dominika

Érdemes bakancslistára tenni.

Beloiannisz, a görög község Magyarországon

Beloiannisz - a görög község Magyarországon

Görög ortodox templom is található itt, ami a Szent Demeter, Szent Konstantin és Szent Heléna névre hallgat.

Magyarország legszebb települései

Magyarország különleges települései

Hazánkban is léteznek nagyon különleges települések.