Törzsvendég program a hévízi Hotel Palace****-ban

Egy hétvégi kikapcsolódás mindig jól jön az embernek. Ráadásul, ha nem csak otthon tudunk pihenni, de elmegyünk egy wellness-hétvégére, az garantáltan feltölti a testet és a lelket egyaránt. A hévízi Hotel Palace**** törzsvendég programja különleges szolgáltatásokat kínál, érdemes fontolóra venni a programra való regisztrálást.
Hotel Palace**** Hévíz

Megszokott, ismerős környezetben pihenni, kedvelt szobákba, étterembe, wellnessrészlegbe többször visszajárni megnyugtató, biztonságérzetet adó, stresszmentes érzés. Éppen ezért lehet kiváló ötlet csatlakozni a hévízi Hotel Palace**** törzsvendég programjába.

Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a szálloda honlapján, kitölteni a kártyaigénylő lapot és ezt beküldeni a recepciónak. A Törzsvendég programba való regisztráció itt már meg is történt.

De mégis miért jó törzsvendégnek lenni a Hotel Palace****-ban?

A Törzsvendég kártya megigénylésével számos kedvezmény igénybe vehető a visszajáró vendégeknek. Meghatározott alkalmak után ugyanis %-os kedvezményekre lesz jogosultsága a kártyatulajdonosnak, ráadásul elsőként lehet értesülni a különböző egyedi akciókról hírlevelek formájában.

A Törzsvendég kártya tulajdonosa foglalásnál is elsőbbséget élvez, szobaigény kérésér elsőként veszik figyelembe, ezen felül pedig díjmentesen extra szolgáltatásokban is részesül.

A különböző kedvezményeket az ásványnevek jelölik, amelyek jól mutatják a szinteket, amin a vendégek állnak.

Zafír: Regisztráció a weboldalon, miután a program tagjává lehet válni.

Smaragd: Amennyiben 3. alkalommal szállunk meg a hotelben, 5% kedvezményt biztosítanak a szoba- és csomagajánlatokból.

Rubin: A 6. alkalom után 10% kedvezmény jár a szoba- és csomagajánlatokból.

Gyémánt: Amennyiben 10. alkalommal szállunk meg a hotelbe, 15% kedvezményt biztosítanak számunkra a szoba- és csomagajánlatokból, a last minute és akciós árakból pedig 10%-ot.

Ezeken a szinteken kívül extra szolgáltatásokban is részünk lehet, ha törzsvendégek vagyunk.

A kedvezmények: 1 alkalommal szenzoros masszázsfotel használata, kedvezmény a gyógy- és wellness szolgáltatások árából, kedvezmény a spa shop-ban kapható termékek árából, late chekt out foglaltság függvényében díjmentesen.

Egy plusz kedveskedés a szálloda részéről a törzsvendégeknek: Azoknak a vendégeknek, akiknek születésnapja a szállodai tartózkodással egybe esik, meglepetés ajándékkal kedveskednek.

Többszöri pihenés után tehát érdemes törzsvendég kártyát igényelni a hévízi Hotel Palace****-ban, hiszen a sok kedvezményre való jogosultság még kellemesebb érzéssé teszi az itt tartózkodást.

Kapcsolódó cikkek

Bulgária - tippek a nyaraláshoz

Bulgária

Bulgária az egyik legszebb a hely a világon. A cikkben Bulgáriáról olvashatsz kicsit részletesebben.

Irány Madrid!

Madrid

Amennyiben spanyol kalandokra vágysz, akkor irány, Madrid!

Beloiannisz, a görög község Magyarországon

Beloiannisz - a görög község Magyarországon

Görög ortodox templom is található itt, ami a Szent Demeter, Szent Konstantin és Szent Heléna névre hallgat.