MyWoody Shop – mutatjuk, hogyan teheted műanyagmentessé a konyhád

Napjainkban egyre több a környezettudatos ember, talán ennek köszönhető, hogy sokan ismét kezdenek visszatalálni a fához. Nem csak a fából készült bútorokat, hanem a kiegészítő elemeket és dekorációkat is sokan keresik ebből az anyagból. Választék bőven van és nagyon sok előnye is van, ha fából készült fakanalakat, evőeszközöket, tálakat, kelesztő edényeket használunk.
MyWoody Shop – mutatjuk, hogyan teheted műanyagmentessé a konyhád

A fából készült kanalakkal, evőeszközökkel, spatulákkal nem okozunk kárt például a teflonbevonatú edényekben, de nem csak ezért érdemes fából készült konyhai eszközöket vásárolni. Ezek az eszközök nagyon szépek és nagyon bájossá, otthonossá varázsolják a környezetünket.

Nagyon sokféle termék közül válogathatunk, ha a MyWoody Shop oldalára ellátogatunk, ahol nagyon szép egyedi termékkel találkozhatunk. Ezek a fa cukortartók, fa vágódeszkák, fa sótartók és nyújtótáblák nem csak varázslatosan szépek, hanem nosztalgikus hangulatot is teremtenek, hiszen a régebbi korokban talán még a nagyszüleink, a dédszüleink is ilyen termékeket, eszközöket használtak a mindennapok során.

Műanyagmentes konyha megfelelő eszközökkel

A MyWoody Shop oldalán nagyon sokféle termék megtalálható: grill csipeszek, gyúrótáblák, fakanalak, vágódeszkák, fa kenyértartók. Ha szeretnénk műanyagmentes konyhát teremteni, akkor csakis ilyen eszközöket szerezzünk be.

Konyhai segédeszközök

A konyhai segédeszközök kategóriában natúr fa termékekkel találkozhatunk, mint például citromfacsaró, mézcsurgató, borsőrlő, pizzavágó, csigatészta készítő, fa mozsár, kürtős kalács sütőfa.

De a fa borsőrlőnek és a fa mozsárnak is nagy hasznát vesszük, hiszen sokkal ízletesebb az étel, ha frissen őrölt borssal fűszerezzük. A pizzavágó, derelyevágó, fokhagymatörő is elmaradhatatlan kellék egy műanyagmentes konyha kialakításában.

Fakanalak

A webshopban a fakanalak tekintetében bükkfából, égerfából és cseresznyefából készült fakanalakkal, merőkanalakkal, bográcskanalakkal, kóstolókanalakkal találkozhatunk. Mindenféle méretben, formában és mintázattal ellátott fakanalat beszerezhetünk.

A fa evőeszközök nem csak dizájnos megjelenésűek, de nagyon kényelmes és élvezetes az ilyen evőeszközökkel az étkezés. A cseresznyefából készült favillának nem csak ennyi az előnye. Nagyon szép a színe, az erezete és nagyon esztétikus látványt nyújt, amely kellemes hangulatot teremt még egy hétköznapi étkezés során is.

A serpenyőlapátok is széles választékban megtalálhatók a webshopban. A bükkfából és a cseresznyefából készült konyhai eszközökkel igazán élvezetes a főzés és az ételek kavargatása.

Egy mintás teflonlapát nem csak bennünket derít jókedvre, de a megajándékozottat is bizonyára könnyen fel tudja vidítani. De a gyerekeinket is könnyebben be tudjuk vonni a főzésbe, ha egy ilyen gravírozott teflonlapátot adunk a kezükbe.

Natúr fatányérok, fatálaló tálak

A természetes, műanyagmentes konyha elmaradhatatlan kellékei a kanalak mellett a fatányérok és tálalók.

A reggeli müzlik, saláták, krémlevesek, köretek elfogyasztása egy csodás fatányérból megnyugtató és egyszerűen természetes. A fatálalókon tálalni egy családi eseményen pedig csodás látvány.

Gyúrótábla, nyújtófa, kelesztőtál

Ezeket a termékeket muszáj beszereznünk, hogy kényelmesen boldogulhassunk a konyhában. Egy finom ropogós házi kenyérnél, vagy süteménynél nincs is finomabb. Így jól jönnek az olyan fa eszközök, mint a fa gyúrótábla, a nyújtófa, a liszt szita és fa kelesztőtál, amelyek szintén nagyon kidolgozott és minőségi termékek.

Ha a gyerekekkel közösen szorgoskodunk a konyhában, akkor még kekszmintázó nyújtófát is vásárolhatunk, hogy még élvezetesebb legyen a közös sütögetés. Ezekkel az eszközökkel nagyon szép mintázatú süteményeket készíthetünk, illetve marcipánba vagy fondant tortabevonóba is görgethetünk mintát.

Reggeliző tálcák és deszkák

A reggelik elfogyasztása sokszor sietős és rohanással teli. Azonban mi van azokkal a szuper szombat, vagy vasárnap reggelekkel, melyeket akár az ágyban is élvezhetünk? Az ilyen esetekhez egy fa reggeliző tálca mindenképpen fontos, és a fából készült kis deszkák szögletes vagy keres formában is kiegészítik ezeket a csodás reggeleket. A webshopon találhatunk lábbal rendelkező fa tálcákat, vagy sima hagyományos tálcát, illetve kézzel faragott, gyönyörű darabokat is.

Még dekorációs elemeket is találhatunk

A MyWoody Shop elsősorban a konyhában gyakran használt eszközök árusításával foglalkozik, de a webshopban dekorációs elemek között is szemezgethetünk. Odafigyelnek, hogy a fatermékek ne nagyipari cégektől származzanak, hanem kisebb készítők munkáit hozták be webshopjukba, melyek hazai és erdélyi termékek. Nagyon sokféle termék közül válogathatunk, amelyek hangulatossá varázsolják az otthonunkat.

Csekkold a MyWoody Shop Facebook oldalát is!

Instagram oldalunk pedig itt!

Kapcsolódó cikkek

Napelem a háztetőn

Napelemes kávéház nyílt

A Café Luterio egy Okinawában nyílt kávéház, amely a napból nyeri az energiát.

Fenntarthatóság az ásványvíziparban

Fenntarthatóság az ásványvíziparban

Az ásványvíz iparban a fenntarthatóság a természeti erőforrások, különösen a víz és a csomagolóanyagok, felelősségteljes felhasználását jelenti.