Izgalmas berendezési tippek a gyerekszobába

Egy gyerekszoba kialakítása mindig nagy előkészületeket igényel. Olyan érdekességekkel is feldobhatjuk gyermekünk lakóterét, mely először talán eszükbe sem jutna.
Kreatív fényvédők, melyek feldobják a gyerekszobát

Ha különleges szobát szeretnénk gyermekünknek kialakítani, gondolkozhatunk másképp is, minthogy egy-egy szín domináljon. Manapság rengeteg mese, rajzfilm és film létezik, melyeket nem csak a felnőttek, de a gyermekek is rajongással szerethetnek. Ilyenkor persze el kell gondolkodnunk, hogy vajon mi legyen az a téma, amely a gyermek a növekedésével sem fog megunni, nem lesz számára unalmas később sem.

A klasszikus filmek, melyekért a legtöbb ember rajong, kiválóak lehetnek erre a célra. A Star Wars például egy olyan film, melyet kortól és nemtől függetlenül szinte mindenki látott már és a többség szereti is. Éppen ezért remek téma a szoba kialakításakor.

Persze az sem mindegy, hogy a különféle Star Wars-os kellékeket hol szerezzük be, és mennyire felelnek meg igényinknek. A Star Wars & VELUX Galactic Night Collection például különleges mintájú fényzáró rolók választéka. Az itt található termékek teljes mértékben károsanyag-mentesek, így nyugodtan válogathatunk közülük gyermekeink szobájába.

Az itt megtalálható 4 minta, a Star Wars filmek népszerű figuráit jelenítik meg, amik tökéletesen passzolhatnak egy Csillagok háborúja témájú szobába. A falakat csillagmintájúra, vagy valamilyen kékes-szürkés árnyalatra festve például garantáltan filmben fogja érezni magát a gyerkőc.

Természetesen ezek a minták többnyire a fiúgyermekeknek kedveznek, de a lányos szülőknek sem kell csüggedniük, hiszen az ő számukra is találhatunk mintázatokat a Veluxnál. A Disney különféle alakjai például tökéletes témák lehetnek egy-egy szobához, a fényzáró rolók pedig számos mesét keltenek életre a Disney & VELUX Álomkollekcióban.

A gyerkőcök szobája tehát nem csak a bútoroktól és a falszíntől lehet izgalmas és egyedi, hanem akár ezektől a rolóktól is, melyek manapság egyre kedveltebbek az újépítésű házaknál. Miért is ne dobjuk fel tehát gyermekünk szobáját egy ilyen, a személyiségéhez passzoló kiegészítővel?

Kapcsolódó cikkek

Tábor gyerekeknek 2024 - gyerektábor 2024 - nyári tábor 2024 - tábor 2024

Vele döntsünk, ne róla - Így válasszunk tábort közösen a gyerekkel

Az a jó, ha a gyerek is választ tábort és nem csak a szülő dönt.

Ne ölj, csak egyél! - nyári tábor 2024, gyerektábor 2024, tábor 2024, vega tábor

Ne ölj, csak egyél! - főzőtábor, vega tábor

Vegán nyári tábor a vágyad, ahol megtanulsz főzni, délutánonként pedig azt teszed, amit akarsz? A PT idén is számít rád egyhetes turnusai alatt.

Kreatív játékok kisgyermekeknek

Kreatív játékok kisgyermekeknek

A kisgyermekeknek szánt kreatív játékok kiválóan ösztönzik gyermeke kreativitását.